Varaukset

Vanhan Aution omistaa Meltausjoki Metsäyhtymä.
Yhteydenotot sähköpostilla os. jaakko.ylitalogmail.com tai puhelimitse 0400410038
Postiosoite: Jokiväylä 1 A 2,  96300 Rovaniemi

Paikkaa voi vuokrata juhannuksen ja syyskuun 10. päivän välillä juhannus mukaan luettuna.

Koko alue, tuvat, saunat ja veneet vuokrataan yksinoikeudella ja kaikilla kalastusoikeuksilla yhden viikon ajaksi tai erikseen kahdeksi viikonlopuksi kesäisin perhokalastajille tai perhokalastusseuroille.

Tupien käytön säännöt ja ohjeet löytyvät tulostettuina tuvista. Paikan koordinaatit pelastushenkilökunnan varalta löytyvät tupien keittiönurkkauksen seinästä. Tuvista löytyy yhteensä kymmen vuodepaikkaa, joissa on patjat, huovat ja tyynyt. Päätuvassa on seitsemän vuodepaikkaa ja pienemmässä rantatuvassa kolme. Molemmissa tuvissa on keittiönurkkauksessa tavanomainen ruoan valmistus- ja ruokailuastiasto. Puhdas juoma- ja ruuanlaittovesi noudetaan lähellä sijaitsevasta elävästä lähteestä. Lakanat tai makuupussit sekä pyyhkeet ja henkilökohtainen hygeniahoito on oltava jokaisella mukana. Sekajätesäkit ovat liiterin yhteydessä seisovassa jatesäkkitelineessä. Paikalla on kaksi biokäymälää.

Lemmikkejä voi olla mukana, mutta pihapiirissä tai tupien läheisyydessä liikkuu usein poroja, joten koirat on hyvä pitää kiinni.

Vuokrahinnat
1500 euroa viikko (sunnuntai-illasta klo 16.00 alkaen seuraavaan sunnuntai aamupäivään klo 12.00 saakka)
500 euroa viikonloppu (perjantai-illasta klo 16 alkaen maanantain aamupäivään klo 12.00 saakka)